Summa sidvisningar

måndag 23 april 2012

Layouter och lite annat smått och gott

Dessa alster har kanske endel av er sett på butikens blogg men man vill ju även fylla sin lilla "portfolio" som man har här på den privata bloggen så det blir lite repriser och kanske ngt nytt som jag inte bloggat någonstans...

Det sista alstret jag gjorde blev klar igår...gillar den skarpt, härliga färger mm
Det lustiga i detta att jag gjorde om baspappret så det blev ett helt nytt mönsterpapper....om intresse finns så visar jag på butikens blogg vad jag har använt och hur allt såg ut som "bas"...bidde en klar skillnad..

2 betyder dbl kärlek


Ett grattis kort, sk "Never Ending" card
 Himla kul att ge bort grattis kort till folk som verkligen uppskattar det, nu brukar jag ju inte göra grattis kort men med detta är det annorlunda eftersom det är lite "bigar arbete" bakom och lite klurigheter..me like that!!
Ser att jag missat att fota en av vikningarna, det får ni ta..o:)


En vit vinflaske behållare
Som inte blev vit länge till, nä detta har jag klätt in m metall tejp, målat på med akrylfärger och alla designs som man ser är fr Cameon.Det är som är lite irriterande är att jag gjorde ne sådan här till en Kille vid namn Peter, den blev så cool...tribuals & gitar som designs bla...och andra färger...attans att jag glömde fota den!! För den blev mega cool..
Hoppas att jag får se den igen DÅ skall jag fota den...den skulle iallafall få plats i hans fina vitrinskåp med hans andra "fina saker"..det är ju en ligen eloge!! o:)

The Beat of your heart...
Denna layout har jag nog inte bloggat om tidigare, ganska ren och inte så "kladdig".
Älskar fotona på mina fantastiska pojkar som var lite medgörliga att vara fotomodeller..fast man får jobba fort och hoppas på att åtminstone 5 bilder blir bra av ca 100 st..då förstår ni vilket jobb det är o:)Det var allt för denna stund!!

Kram på er

Mian

1 kommentar:

  1. Du är grym! Du har verkligen hittat din grej. Jag är mycket imponerad. Dina tre busungar är ljuvliga. Jag måste försöka besöka er nästa gång det blir dags att dra sig söderut.
    Kram

    SvaraRadera