Summa sidvisningar

tisdag 1 oktober 2013

Project Life, fortsättning...

Ja nu har jag "råkat" göra ett gäng till, man gör ju en sida eller två ganska snabbt och lägger på hög och högen växer, konstigt nog!!
Men nu är "sommar projektet" klart iallafall och jag kan börja ta andra favvofoton  och pula in...

Det är rätt många foton och fotona är inte ens bra denna gång så ni får ha lite överseende :)Puh, det var detta :)

Kram på er!!


4 kommentarer:

 1. Har liksom inte anammat detta med Project Life. Kanske för att mina barn är vuxna och flyttat hemifrån... Men jag blir sugen nu när jag ser dina sidor. Hur tänker du kring detta? Har du blandat med fotofickor och stora LO i dina album? Då känns det som det blir en annan funktion. Vad använder du för fotofickor och hur gör du de småfotona?? Oj vad frågor det blev :) Hopaps du hinner ta dig tid att svara då vore jag grymt tacksam.... ♥

  SvaraRadera
 2. Åh tack, Aase!!
  Jag gör ju inte så som många andra med PL, veckodateringar utan jag gör mer som tänket "minialbums" fast detta är så mkt lättare och går så mkt fortare :)
  Japp, jag blandar "PL" fotofickor med "vanliga 12x12". Man har ju nästan alltid ett foto som man "Bara Måste Scrappa" bland alla sina 1000 fotografier som passar fint i ett PL.
  Jag gör inte heller som dom flesta att jag specifikt framkallar i specifika strl utan framkallar allt i 10x15 strl. Sedan skär jag ner fotografierna, jag vill ju att det ska synas och upplever att mindre foton tar bort lite känsla. Har jag ett 10x15 som jag vill utnyttja hela bilden då kapar jag det i tex mitten och stoppar ner i 2 fickor brevid varandra. Funkar ju fint om man har större foto strl oxå!
  PL fickor som jag INTE rekommenderar är fr American Craft just nu iallafall, dom har lite svagare glattigare plast och saker vill gärna ramla ut ur dom annars har jag en massa fickor med olika strl som passar fint efter olika "designs", badbilder är ju heliga i vårat hus och barnen vill ju gärna att man gör serie-montering på tex hopp fr bryggan och då är ju 3x3, 4x3 fickorna perfekta!!
  Sedan köper jag inte längre dessa färdiga PL kort längre, utan jag köper 12x12 ark där det finns journaling rutor i olika strl samt är ett stort fan utav Simple Stories Paper kit med stickers ark mm, dom kostar runt 179-199 kr och är ett superbra pris med tanke på hur mkt man får ut ur ett kit! Rekommenderas varmt.
  PL korten är lite för standardiserade för min del och passar inte alltid på resor, upplevelser och mina vanliga vardagsfotografier...men här får man ju känna efter själv :)
  Tack för att du tyckte min blogg va lite "nice", varmt välkommen tillbaka och fråga på om du undrar hur jag tänker
  Kram å ha en fin höst dag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK, för ditt långa svar. Jag fick ännu mer känsla för att detta måste jag göra :) Kanske passar det perfekt inför mina döttrars bröllopsplanering :) Känns som du har ett koncept som jag kan använda mig av och just det här med en massa färdiga journalingsrutor mm har stört mig lite :) Blev lite laddad och taggad innan på förmiddagen som slutade i 2 layuter som jag nu ska lägga upp på min kreativa blogg!

   Ha det bäst!! Aase

   Radera
  2. Kanon kul, du kommer att ÄLSKA detta!!
   Det kommer bli perfekt för dina döttrars bröllopsbestyr, vilket fint minne :)
   Kram

   Radera