Summa sidvisningar

fredag 27 juli 2012

Badkars Dyk...

Jag hittade denna skiss på Lillblommans hemsida..tänkte vara med på Juli månads tävling men Nä...Jag vet inte...jag kanske gör en annan layout till tävlingen..
Jag blev så glad att jag kunde scrappa lite, har varit nere i en scrap svacka...jag vill men får inte ro i kroppen...kanske beror det på att jag har så många fina fotografier att jag får ett Kaos i huvudet....och inget kommer fram för mynningen ut är så "normalt" trång.. o:)

BADKARS DYK
En enkel layout med Vit cardstock som bas, Distress Stain Broken China splasch, Gul mist färg, Grönmistfärg som jag stänkt ut, Glas som jag färgade in med röd akrylfärg till ringarna. Bården på röd cardstock är en EK sucess punch & Titeln är Thickers....Thats it!


Det här är min Ebbe i ett nötskal...
Han försöker nästan alltid lösa problem då han inser att något som fattas honom inte finns..idag var det vår Pool som inte är i drift eller ens kommer att var det i sommar av 2 stora anledningar.
Det ena är att det fanns ett jätte hål i poolens botten (i skarven) samt att poolen blivit för grund eller ska vi kanske tro att Ebbe blivit längre & att 80 cm djup blivit lite väl grunt..?

Poolens område kommer vi att bygga ut samt att vi kommer att special beställa en pool med vårat önskade mått...huvva låter dyrt..men å andra sidan så kan vi satsa på en rejäl pool nu som har en 15 årig livsgaranti istället för Coops billiga pooler som lätt går sönder....

Nä nu ska jag fortsätta med mina fotografier och se om jag inte kan skriva ut lite för på söndag ska jag scrappa lite med 2 goa vänner....en hel dag och då hoppas jag att det släpper lite grann med mitt "Kreativa Kaos"..

Kram så länge
Mian

1 kommentar: